MEER WINST MAKEN?

Profit First jouw Businezz

In dit traject ga je aan de slag met de Profit First methode om jouw zaak uit te bouwen tot een financieel gezond, winstgevend bedrijf. Ben jij klaar om in je cijfers te graven en meer te verdienen?

Herken je dit?

🤯 Hoezo, ondernemen = vrijheid?

Je werkt van ‘s morgens tot ‘s avonds en ook je weekends moeten er vaak aan geloven. En toch heb je na aftrek van alle kosten niets meer over. Hoe kan dat?

🤯 Er staat genoeg op je rekening, en toch kom je niet toe

Je bankrekening geeft je financiële realiteit niet weer. Je denkt dat je wel nog genoeg hebt staan, maar als de btw of sociale bijdragen daar dan zijn, is het telkens weer slikken! Dan maar geen loon deze maand?

🤯 Profit First, hoe werkt dat?

Je hoorde al over Profit First en het lijkt je wel interessant. Beginnen vanuit je winstdoel en jezelf een deftig loon uitkeren, het klinkt je als muziek in de oren. Maar hoe begin je er in godsnaam aan?

TRANSFORMEER JE BUSINESS MET HET

Profit First Traject

In dit traject krijg je alle handvatten uit het Profit First handboek aangereikt, samen met praktische tips om de methode toe te passen in jouw zaak. Op basis van de 4 kernprincipes van Profit First krijg jij weer grip op je cijfers én op je business.

profit-first-traject-julie

💪 Krijg zicht op je winstdoelen en je financiële stand van zaken.

💪 Ontdek hoe je je inkomsten verdeelt, zodat je alle kosten kan betalen én op het einde van de rit nog winst overhoudt.

💪 Door consequent een finance-date in te plannen, werk je aan de financiële gezondheid én de groei van je business.

💪 Ervaar eindelijk de financiële vrijheid waarvoor je begon met ondernemen!

Ga aan de slag met Profit First

Binnenkort kan je hier terecht voor verschillende Profit First Trajecten. In de tussentijd kan je al bij Julie terecht voor 1-op-1 coaching. De eerste stap voor die persoonlijke coaching is een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Eentje inplannen? Dat kan hier!👇

DIY

Ga zelf aan de slag met de cursus.
197 excl. btw
 • 5 Modules met videolessen
 • Spreadsheets & cheat sheets
 • Levenslange toegang tot het online leerplatform
 • Werkkboek met opdrachten

SUPPORT

DIY + 2 uur support van Julie
497 excl. btw
 • 5 Modules met videolessen
 • Spreadsheets & cheat sheets
 • Levenslange toegang tot het online leerplatform
 • Werkkboek met opdrachten
 • 2 uur 1-op-1-coaching van Julie

TRAJECT

1 jaar begeleiding, 5 coaching calls
497 excl. btw
 • 5 Modules met videolessen
 • Spreadsheets & cheat sheets
 • Levenslange toegang tot het online leerplatform
 • Werkkboek met opdrachten
 • Nulmeting + doelen stellen bij start van het traject
 • Coaching call na 1, 3, 6, 9 en 12 maanden

Meer over julie

Wie ben ik?

Ik ben Julie Van der Mast, accountant en CEO bij Finezz Accountants, winstadviseur en Profit First Professional.

Ik ben verslaafd aan all things finances, zelfontwikkeling, coaching en opleiden en verslind dan ook het ene boek na het andere. Zo verzamel ik de kennis die ik op mijn beurt met jou deel via Down To Businezz. Ik wil jou als ondernemer sterker maken vanuit het inzicht in de de cijfers van jouw bedrijf. Ik filter de bullshit uit de finance talk en maak het behapbaar en helder voor jou, zodat jij kan meepraten met je boekhouder.

Als Profit First Professional heb ik me verdiept in de Profit First methode en volgde ik een bijkomende opleiding om ook anderen te ondersteunen bij dit systeem. Ik pas de methode zelf al jaren toe en deel ze ook met mijn klanten. Met “Profit First jouw Businezz” wil ik ook jou begeleiden naar een winstgevende business dankzij het Profit First systeem.

Dit wil je misschien nog weten

Top dat je al geïnteresseerd bent en de eerste stap gezet hebt! Je hebt een streepje voor bij het theoretische gedeelte. Maar de reden dat je hier zit, is waarschijnlijk omdat je de principes nog niet helemaal onder de knie of toegepast hebt. Het boek lezen is nog iets helemaal anders dan het in de praktijk toepassen. In deze cursus gaan we verder dan enkel de theorie. We gaan stap voor stap jouw financiële situatie onder de loep nemen en op punt zetten op basis van de Profit First methode.

Het systeem van Profit First werkt inderdaad met verschillende bankrekeningen voor winst, kosten, loon en belastingen. Doordat je geld fysiek op verschillende plaatsen staat, is het voor jou veel duidelijker dan als alles op een plaats staat. De bankkosten heb je ervoor over als je meer winst gaat beginnen boeken, geloof me!

Het leuke aan Profit First is dat je het meteen kan toepassen, hoe klein of hoe groot je inkomsten ook zijn. Je past de principes toe op je eigen situatie. En door van bij de start van je bedrijf aan financiële selfcare te doen, kan jij op stevige fundamenten jouw bedrijf uitbouwen.