MEER OVER
DOWN TO BUSINEZZ

Ondernemen doe je vanuit een passie. Een droom om een product of dienst in de markt te zetten en daarmee anderen te helpen. Er zelf een aardig centje mee verdienen, is ook mooi meegenomen. Meer zelfs, het is een cruciale vereiste om die droom levend te houden.

Toch starten heel wat ondernemers aan hun avontuur als zelfstandige met weinig of geen voorkennis van cijfers en belastingen. I get it, je verwacht dat je accountant dat zwarte gat voor je opvult. Toch ben je er als ondernemer bij gebaat om zelf inzicht te hebben in je cijfers en het een en ander te weten over de financiële kant van je zaak. Zodat je bewust gaat ondernemen en onderbouwde beslissingen neemt.

Ik ben die accountant. Ik help je maar al te graag om je zaak op te starten en te doen groeien. Maar ik vind het nog belangrijker om ervoor te zorgen dat jij kan meepraten met je boekhouder. Dat je zélf weet hoe het met je financiën gesteld is en wat je kan doen om je winstdoelstellingen te halen.

Mijn rol als accountant is te beperkt om al mijn kennis en ervaring met jou te delen. Daarom speelde ik al enkele jaren met het idee om een platform op te richten waar ik ondernemers zoals jou kan helpen met financiële opleidingen en financieel advies. Begin 2022 zette ik het idee om in realiteit met Down To Businezz.

Wie ben ik?

Ik ben Julie Van der Mast, accountant en CEO bij Finezz. Daarnaast ben ik winstadviseur en Profit First Professional

Ik ben verslaafd aan all things finances, zelfontwikkeling, coaching en opleiden en verslind dan ook het ene boek na het andere. Zo verzamel ik de kennis die ik op mijn beurt met jou deel via Down To Businezz. Ik wil jou als ondernemer sterker maken vanuit het inzicht in de cijfers van jouw bedrijf. 

Ik filter de bullshit uit de finance talk en maak het behapbaar en helder voor jou, zodat jij weet waarover je boekhouder praat.

destination: financiële vrijheid.

Ik begeleid je naar meer inzicht in de financiën van je businezz en rust in je hoofd. Klaar voor de rit van je leven?