MEER OVER DOWN TO BUSINEZZ

Why get Down To Businezz

Ondernemen doe je vanuit een passie. Een droom om een product of dienst in de markt te zetten en daarmee anderen te helpen. Er zelf een aardig centje mee verdienen, is ook mooi meegenomen. Meer zelfs, het is een cruciale vereiste om die droom levend te houden.

Toch starten heel wat ondernemers aan hun avontuur als zelfstandige met weinig of geen voorkennis van cijfers en belastingen. I get it, je verwacht dat je accountant dat zwarte gat voor je opvult. Toch ben je er als ondernemer bij gebaat om zelf inzicht te hebben in je cijfers en het een en ander te weten over de financiële kant van je zaak. Zodat je bewust gaat ondernemen en onderbouwde beslissingen neemt.

Ik ben die accountant. Ik help je maar al te graag om je zaak op te starten en te doen groeien. Maar ik vind het nog belangrijker om ervoor te zorgen dat jij kan meepraten met je boekhouder. Dat je zélf weet hoe het met je financiën gesteld is en wat je kan doen om je winstdoelstellingen te halen.

Mijn rol als accountant is te beperkt om al mijn kennis en ervaring met jou te delen. Daarom speelde ik al enkele jaren met het idee om een academy op te richten. Een platform waar ik ondernemers zoals jou kan begeleiden met financiële opleidingen en financieel advies. Begin 2022 zette ik het idee om in realiteit met Down To Businezz.

Meer over julie

Wie ben ik?

Ik ben Julie Van der Mast, accountant en CEO bij Finezz. Daarnaast ben ik winstadviseur en Profit First Professional. Sinds 2022 ben ik co-founder van Smartass Academy, waar ik samen met Eveline Lemahieu ondernemers help bij te leren van elkaar. In de gelijknamige podcast delen we onze inzichten, en die van onze gasten, over ondernemen en alles wat daarbij komt kijken.

Ik ben verslaafd aan all things finances, zelfontwikkeling, coaching en opleiden en verslind dan ook het ene boek na het andere. Zo verzamel ik de kennis die ik op mijn beurt met jou deel via Down To Businezz. Ik wil jou als ondernemer sterker maken vanuit het inzicht in de cijfers van jouw bedrijf. Ik filter de bullshit uit de finance talk en maak het behapbaar en helder voor jou, zodat jij weet waarover je boekhouder praat.

Let's get down to businezz

Samenwerken?

down-to-businezz-academy

Down to Businezz Academy

Wil je eindelijk weten hoe het zit met die belastingen en btw voor zelfstandigen? Of heb je er genoeg van dat die jaarrekening wel Chinees lijkt voor jou? Ontdek binnenkort onze opleidingen en workshops in de Down To Businezz Academy. Je kan wél al de Money Insights Masterclass van Julie volgen bij Smartass Academy.

down-to-businezz-coaching

Coaching

Wil je liever samen met een expert door jouw cijfers gaan? Huur mijn brein en krijg gericht financieel advies voor jouw bedrijf en jouw doelen. Ontdek de 1-op-1-coaching.

down-to-businezz-boekhouding

Boekhouding

Wil je langdurig samenwerken met Julie en naast inzicht in je cijfers ook haar hulp bij de groei van je bedrijf? Schakel haar in als accountant! Boek hier een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Finezz Accountants.