PROFIT FIRST DAG | 23 september 2022

PROFIT FIRST WORKSHOP (1,5 uur)

Leer hoe je altijd winst maakt met de Profit First Methode

WAT JE KAN VERWACHTEN

In deze Profit First workshop ontdek je:

✅ De vier basisprincipes van Profit First

✅ Hoe je vanaf vandaag bij elke factuur winst maakt

✅ Hoe je altijd inzicht hebt in je cijfers

✅ Hoe je vandaag nog start met Profit First

WAT JE MOET WETEN

Alle praktische info

Wanneer? 23 september om 10u

🖥️ Waar? Online, je ontvangt de link via email

💸 Prijs? €97 excl. btw

ZET JE OP DE WACHTLIJST &

Verzeker jouw plaats in de Workshop

Het aantal plaatsen is beperkt. Sta je op de wachtlijst? Dan krijg je eerst toegang! Zo ben je zeker van je plekje.

JOUW PROFIT FIRST PROFESSIONAL

Wie is Julie?

Hey, ik ben Julie, de vrouw achter Down To Businezz. Daarnaast ben ik accountant en CEO bij Finezz Accountants, Profit First Professional en winstadviseur. Ik doe niets liever dan mijn kennis rond finance delen en ondernemers begeleiden in de opstart en groei van hun bedrijf. Sinds 2022 ben ik co-founder van Smartass Academy, waar Eveline Lemahieu en ik onze inzichten delen in de gelijknamige podcast.